Zeilarrangement Volendam


Zeilarrangement Volendam is een afwisselend evenement waarbij het zeilen met Volendammer kwakken wordt aangevuld met een bezoek aan de klederdracht fotograaf en een uitstapje op het pittoreske eiland Marken.


Het arrangement is uitstekend geschikt voor groepen van circa 12 tot 120 gasten en zowel binnenlandse als buitenlandse relaties.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Programma

Het arrangement begint bij restaurant de Dijk in Volendam met koffie en gebak. Het restaurant ligt prachtig gesitueerd aan de haven.

KlederdrachtVervolgens wandelen de gasten naar de fotograaf voor het maken van een foto in klederdracht. Het lijkt misschien saai maar het vermaak bij het aankleden is bij voorbaat al een succes. Daarna gaan de gasten aan boord.
Degene die actief willen meezeilen kunnen een taak aan boord krijgen en voor de gasten die liever genieten van het uitzicht, bieden de Volendammer kwakken alle comfort. Tijdens het zeilen kunt u genieten van een heerlijk lunchbuffet met knapperige broodjes.

Rond 15.00 uur meren de schepen af bij het eiland Marken, waar u een half uur vrij kunt besteden of een puzzeltocht kunt maken over het eiland. De puzzeltocht gaat over de historie van Marken. Marken zelf vormt een authentiek decor waarin de historie op unieke wijze tot leven komt.

Rond 15.45 uur schepen de gasten in en wordt de zeiltocht voortgezet. Aan boord zijn dranken en een borrelgarnituur aanwezig. Tegen 17.00 uur meren de schepen af in de haven van Volendam. Vergeet niet de foto’s op te halen bij de fotograaf.
Samenvattend

• Ontvangst met koffie/thee & gebak
• Foto in klederdracht
• Zeildagtocht over de Gouwzee
* Lunchbuffet aan boord
* Wandeling over het eiland Marken
•  Dranken en borrelgarnituur aan boordPrijsstelling

Zeilarrangement Volendam kunnen wij aanbieden
v.a. € 112,50 p.p. excl. 6% btw en verzekering
Mogelijke uitbreidingen

• Officiële zeilwedstrijd
• Superarrangement
• Teambuilding
• Relatiegeschenk

                                                       Groot Westerbuiten 19 - 1135 GJ EDAM - Telefoon: 0299 372727 - Mobiel: 06 53 419 746