Arrangement Zoek de Schat

In het ondoordringbare en uitgestrekte Peru, waar ooit de Inca’s leefden, ligt een wel heel bijzondere schat verborgen. Terwijl iedereen direct aan goud denkt wanneer we het over Inca schatten hebben,
is dit er één van heel andere aard.


Over deze Inca’s zijn nog vele vragen onbeantwoord. Er doen verhalen de ronde dat de Inca’s uit de ruimte komen, dat de Inca’s het einde van de wereld hebben voorspeld en andere verhalen die juist spreken over een nieuw begin. Wel is al jaren bekend dat de Inca’s hoogbegaafd waren. Gebouwen konden zware aardbevingen doorstaan. Kortom: de Inca’s waren al zeer ontwikkeld, misschien wel meer dan wij ons kunnen voorstellen.

Dit arrangement is uitstekend geschikt voor 20 tot 120 gasten.


Arrangement Zoek de Schat
Programma

Het arrangement begint aan boord van een van onze schepen. U wordt verwelkomt door de bemanning met koffie en krentenmik. Na een woordje van de schipper vaart u uit.

De gasten die actief willen meezeilen kunnen een taak aan boord krijgen en voor de gasten die liever genieten van het uitzicht, biedt het schip alle comfort.

Rond 13.00 uur zal het lunchbuffet worden gepresenteerd. Na de lunch zal het schip Monnickendam binnenvaren. De gasten wandelen naar het Mirror Paviljoen waar de instructeurs een briefing geven voor het spel van de middag.


Het spel

Het doel van de zoektocht naar de schat is het verzamelen van de negen scripts. U kunt een script verdienen door een opdracht op te lossen. Het script moet worden weergegeven door één woord.

De teamcaptain komt bij het centrale punt om een opdracht op te halen. Bij de opdracht materialen zit een uitleg en een route. Als de opdracht is volbracht, moet er een foto gemaakt worden van de oplossing met de juiste locatie op de achtergrond. Het team keert met de materialen terug om de oplossing in te leveren, het eerste script te ontvangen en een nieuwe opdracht te kiezen. Het middagprogramma duurt circa 3,5 uur en vindt plaats op het Hemmeland bij Monnickendam.

Aan het einde van de dag vind de prijsuitreiking plaats en aansluitend zal de barbecue worden gepresenteerd


Samenvattend

• Ontvangst aan boord met koffie/thee & krentenmik
• Zeiltocht over de Gouwzee
• Onbeperkt koffie en thee aan boord
• Lunch-buffet aan boord
• Begeleiding instructeurs
• Benodigde attributen
• Borrelhapje
• Prijs voor het winnende team
• Afsluitend een heerlijke barbecue bij het Mirror Paviljoen
• Verzekering.


Prijsstelling


Het arrangement Zoek de Schat kunnen wij aanbieden
v.a. € 110,00 p.p. excl. btw

                                                       Groot Westerbuiten 19 - 1135 GJ EDAM - Telefoon: 0299 372727 - Mobiel: 06 53 419 746