Actief vergaderen op het eiland Marken

 

 

Unieke locatie

Zoekt u een bijzondere vergaderlocatie, uniek gelegen en toch dicht bij Amsterdam?

De ongedwongen sfeer van het gemoedelijk hotel restaurant op Marken en het authentieke dorpskarakter van het UNESCO genomineerde eiland Marken doen u alle andere accommodaties vergeten! Marken ligt onder de rook van Amsterdam in landelijk Waterland.

Hoewel in 1957 met het vasteland verbonden, heerst hier nog de sfeer van een eiland, met zijn karakteristieke houten huizen, smalle stegen, bruggetjes, oude haven en unieke kleurrijke klederdracht.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Het weidse water van de Gouwzee en het Markermeer met in de verte de vuurtoren en de werven geven u gevoel even helemaal weg te zijn! In deze inspirerende omgeving kunt u vergaderen op steenworp afstand van de Marker haven. Kroonluchters, landelijke tafels en oude foto’s zijn onder andere het geheim van de huiselijke sfeer en de perfecte ambiance van het restaurant. Door het intieme en persoonlijke karakter onderscheidt de locatie zich van standaard vergaderaccommodaties.

hotelBusiness and Pleasure
Het hotel restaurant biedt de ideale mogelijkheid om besloten vergaderingen, trainingen en incentives te combineren met een sportieve zeiltocht op het IJsselmeer. Na het vergaderen kunt u heerlijk uitwaaien. U maakt een zeiltocht vanuit Marken over de prachtige Gouwzee dat omringd wordt door de dorpjes Monnickendam en Volendam. Bij terugkomst op Marken wordt u een heerlijk driegangen diner aangeboden. Uiteraard zijn ook meerdaagse vergaderarrangementen mogelijk.

U overnacht dan in de nostalgische hotelkamers met uitzicht op het Markermeer!


Klik hier
voor meer informatie over ons vergaderarrangement.

                                                       Groot Westerbuiten 19 - 1135 GJ EDAM - Telefoon: 0299 372727 - Mobiel: 06 53 419 746